INFO PRIJE HIPNOTERAPIJE I RADIONICE SAMOHIPNOZE

Hvala Vam što ste posjetili web stranicu Zdrave glave d.o.o.

Ako ste zainteresirani za rješavanje svojih problema i postizanje željenih pozitivnih promjena kroz hipnoterapiju molim Vas slijedite dolje navedene preporuke kako biste imali najveći mogući pozitivni učinak od hipnoterapije. Moje iskustvo rada s klijentima pokazalo je da najbolje rezultate možete postići sljedeći dolje preporučenih 5 koraka:

1.

Ako ste donijeli ODLUKU da želite promjenu i visoko ste motivirani za rad na sebi, te ste spremni za to izdvojiti svoje vrijeme nastavite čitati dalje.

2.

Molim Vas pročitajte na web stranici Zdrave glave tekstove:

HIPNOZA I HIPNOTERAPIJA – SAŽETAK
HIPNOZA
HIPNOTERAPIJA
HIPNOZA I MODEL UMA
PREDRASUDE O HIPNOZI
ČESTA PITANJA O HIPNOZI
ISKUSTVA KLIJENATA O HIPNOTERAPIJI

3.

Ako ste odlučili doći na hipnoterapiju ili Radionicu samohipnoze preporučujem dolazak na BESPLATNO PREDAVANJE „Hipnoza i samohipnoza u svakodnevnom životu“ koje se održava u uredu Zdrave glave d.o.o.
Predavanje je obavezan teoretski uvod prije početka praktičnog rada.
Za one koji ne mogu doći na besplatno predavanje postoji mogućnost dolaska na 1h individualnog uvoda koji prethodi hipnoterapiji i koji se u tom slučaju plaća 350 kn.
Jedina hipnoterapija za koju nije potreban dolazak na besplatno predavanje, ali možete doći ako želite, je hipnoterapija za odvikavanje od pušenja.

RASPORED BESPLATNIH PREDAVANJA I OBAVEZNA PRIJAVA zbog ograničenog broja mjesta je na
http://zdravaglava.hr/raspored-besplatnih-predavanja/
Tu se nalaze i svi potrebni detalji oko predavanja.

Na predavanju ćete čuti što je hipnoza, samohipnoza i hipnoterapija, koja je uloga klijenta, a koja hipnoterapeuta u procesu hipnoterapije te cijene usluga. Predavanje se odvija u uredu u kojem se rade i hipnoterapije te ćete odmah vidjeti i ozračje u prostoru te ćete imati priliku upoznati mene, hipnoterapeuta. Nakon predavanja predviđeno je vrijeme za postavljanje pitanja o hipnozi i hipnoterapiji.

Svrha predavanja je da saznate sve što Vas zanima o hipnozi, hipnoterapiji i mom načinu rada kako vrijeme predviđeno za hipnoterapiju, koje je određeno na 1 h ili 2 h, ovisno o čemu se radi, ne bismo nepotrebno trošili na objašnjavanje osnovnih pojmova.
Za uspješnu hipnoterapiju bitno je da ste potpuno opušteni i bez straha i da imate povjerenje u mene kao hipnoterapeuta. To se postiže dobrom informiranošću koju postižete slušanjem besplatnog predavanja.

Klijenti koji nisu iz Zagreba ili žive van Hrvatske molim da me telefonski kontaktiraju za dogovor oko besplatnog predavanja.
Klijenti koji žele da njihova maloljetna djeca dođu na hipnoterapiju mogu na predavanje dovesti dijete koje ima 13+ godina. Za roditelje djece od 4 do 13 godina dovoljno je da roditelj dođe na predavanje, a dijete nakon predavanja dolazi na konzultacije opisane pod slijedećom točkom broj 4.

4.

Nakon poslušanog besplatnog predavanja možete dogovoriti i doći na BESPLATNE INDIVIDUALNE KONZULTACIJE u trajanju od 30 min.
Svrha konzultacija je da kažete na čemu želite raditi, koji cilj želite postići hipnoterapijom te da Vam predložim način rada.
Besplatne konzultacije se ne održavaju ako nije poslušano besplatno predavanje.
Besplatne konzultacije se ne održavaju za prestanak pušenja jer se sve potrebne informacije dobiju na predavanju.

5.

NA PRVOM DOLASKU – RADIONICA SAMOHIPNOZE / HIPNOTERAPIJA
Budući da ste u ovoj fazi već poslušali besplatno predavanje i možda bili na besplatnim individualnim uvodnim konzultacijama od 30 minuta, prilikom ovog susreta krećemo s ispunjavanjem formulara i zatim prelazimo na praktičan rad.
Na svim kasnijim dolascima prvo kratko razgovaramo o promjenama koje su Vam se u međuvremenu dogodile i zatim krećemo s hipnoterapijom.

Bit ćete smješteni u ugodnu fotelju (fotogalerija – ured) te ću Vas uvesti u stanje mentalne i fizičke opuštenosti. Nastavljamo s ciljanim radom, u skladu s prethodnim dogovorom. Cijelo vrijeme našeg zajedničkog rada u potpunosti ćete biti svjesni svega što se događa oko Vas i na kraju hipnoterapije / radionice samohipnoze svega ćete se u potpunosti sjećati.
Nakon izlaska iz hipnotičkog stanja osjećat ćete se odlično. Prokomentirat ćemo Vaše utiske i po potrebi dogovoriti sljedeći susret.

6.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje usluga hipnoterapije moguće je na tri načina:

6.1. Plaćanje GOTOVINOM.

plaćanje gotovinom

 

 

 

 

6.2. UPLATA PO PONUDI – internet bankarstvom, uplatnicom u banci ili virmanom, prije dolaska na hipnoterapiju, na račun poduzeća Zdrava glava d.o.o.:
RBA banka | IBAN: HR7024840081106043723 | SWIFT: RZBHHR2X | OIB: 88115931384

uplata po ponudi

 

 

 

 

6.3. Plaćanje KARTICAMA:
6.3.1. Jednokratno plaćanje karticama Maestro, MasterCard i VISA svih banaka.

maestromastercardvisa

 

 

 

 

6.3.2. Obročno plaćanje RBA osobnim kreditnim karticama MasterCard i VISA

Plaćanje na rate kreditnim karticama RBA banke

Plaćanje na rate kreditnim karticama RBA banke

HIPNOZA – PUT DO VAŠEG CILJA I USPJEHA