Priča o zdravoj glavi

Da li znate da smo u cijelosti odgovorni za sva svoja životna iskustva? Da li znate da svaka misao koju sada mislimo kreira našu budućnost? Da li znate da svojim načinom razmišljanja i osjećajima mi kreiramo svoja iskustva, svoju stvarnost i određujemo odnose drugih prema sebi. Da li znate da ako stvorimo mir i harmoniju u svojim mislima, pronaći ćemo ih i u svojim životima? A znate li da vrijedi i obrnuto?

Drugim riječima, naša podsvijest prihvatit će sve u što mi sami vjerujemo. Tamo gdje stvarni vi, ja i svi drugi žive je nivo ispod svjesnosti nazvan podsvjesni um. Podsvijest je kao računalo i u njoj se nalaze programi nastali pod utjecajem roditelja, okoline i životnog iskustva. Podsvijest ne razlikuje dobre i loše informacije i jednostavno prihvaća sve.  Mi djelujemo prema programima koji se nalaze u našoj podsvijesti. Podsvijest nam daruje sve što je u skladu s programima koji se nalaze u njoj  i to je tako sve dok ih ne promijenimo.

Sve što ste do sada doživjeli odredili ste svojim mislima i uvjerenjima iz prošlosti. To je prošlost i zauvijek je iza vas. Jedino što je važno je ovaj trenutak u kojem ste sada i ono što ste sada odabrali misliti i vjerovati. Ovim što mislite sada određujete svoju budućnost. Vaša moć je u sadašnjem trenutku.

Sva vaša iskustva, bilo dobra ili loša, vanjske su posljedice vaših unutarnjih misli. U biti svega je misao, a misao se može mijenjati. Promijenite svoje misli i promijenit ćete svoj život. Vaša će vam podsvijest pomoći da postignete sve što želite. Na vama je da naučite surađivati s njom i iskoristite njezinu moć.

Vaša podsvijest mora imati jasne upute da bi vas odvela kamo želite. Kada vidi da je vaš smjer jasan, doći ćete mnogo brže do odredišta. Energija koju stvara jasna misao pretvara se u stvarnu materijalnu energiju koja se oblikuje u rezultate.

Kroz hipnozu omogućite vašoj podsvijesti red i dopustite da vas vodi.  Ne morate joj govoriti kako da stigne tamo, jer ona zna najbolji način.

Bez obzira kakav bio vaš „program“ u podsvijesti, vi ga možete promijeniti SAMOHIPNOZOM i HIPNOZOM. Pomoću hipnoze učinite svoj život baš onakvim kakvim ste oduvijek željeli. Ostvarite svoje snove i postanite pravi vi. Vaša zdrava glava uspjeh u životu stvara.

 

HIPNOZA – PUT DO VAŠEG CILJA I USPJEHA

 

Da li ste znali da su hipnoza i samohipnoza učinkovita pomoć za :

 

 • Uspjeh u životu
 • Smanjenje tjelesne težine (mršavljenje)
 • Prestanak pušenja
 • Otpuštanje stresa i punjenje energijom
 • Strah od letenja
 • Otklanjanje blokade i nelagode pri govoru stranih jezika
 • Mučnine u vožnji
 • Poslovni uspjeh
 • Poboljšanje sportskih rezultata
 • Poboljšanje memorije i učenja (za djecu i odrasle)
 • strah od javnog nastupa (trema)
 • Povećanje samopouzdanja

I još…

I još…

Ako na popisu nema vašeg cilja / problema  ili želite dodatne informacije, slobodno nazovite radi konzultacija na broj telefona 095 1996 829 ili pošaljite upit na e-mail zdravaglava@zdravaglava.hr

 

 

HIPNOZA – PUT DO VAŠEG CILJA I USPJEHA