Hipnozom do uspjeha i zadovoljstva

Saznajte sve o jednostavnoj tehnici samohipnoze kojom možete izbrisati stare obrasce u vašem podsvjesnom umu i zamijeniti ih novima, koji će vam pomoći da prevladate prepreke i olakšati ostvarenje vaših ciljeva i želja.

Prisustvujte ONLINE INTERAKTIVNOM besplatnom informativnom predavanju „Hipnoza, samohipnoza i hipnoterapija u svakodnevnom životu“ koje će održati Danijela Lovinčić, certificirani hipnoterapeut, u četvrtak, 23. 11. 2023. od 18:00 h do 20:00 h putem ZOOM aplikacije i saznajte sve o lakšem putu do uspjeha i zadovoljstva.

Nakon ONLINE predavanja zainteresirani će moći postavljati pitanja također ONLINE od 19:40 h do 20:00 h o svemu što ih o temi hipnoze zanima.

Za ONLINE INTERAKTIVNO predavanje potrebno je prijaviti se  putem dolje navedenog obrasca. Nakon prijave dobit ćete automatsku e-mail poruku sa zahvalom za prijavu. Dva dana prije predavanja dobit ćete e-mail s poveznicom (linkom) s kojim ćete pristupiti (ulogirati se)  predavanju.

VAŽNO: U slučaju da ne dobijete e-mail s poveznicom (linkom) dva dana prije predavanja svakako provjerite da nije slučajno otišao u junk ili spam e-mail. Ako se e-mail s poveznicom (linkom) ne nalazi niti tamo, onda svakako pošaljite e-mail / poruku da niste dobili mail s poveznicom za ulazak na predavanje na e-mail adresu zdravaglava@zdravaglava.hr ili na broj telefona 095 1996 829. U svom e-mailu / poruci obavezno navedite svoju točnu e-mail adresu i broj telefona.

Prilikom ispunjavanja obrasca za prijavu za predavanje molimo Vas provjerite jeste li točno upisali svoju e-mail adresu jer o tome ovisi hoćete li dobiti e-mail s poveznicom (linkom) za ulazak na online predavanje. Također na prijavi provjerite jeste li ispravno upisali svoj broj telefona.

Korištenje ZOOM aplikacije je vrlo jednostavno i ne zahtijeva kreiranje posebnog korisničkog računa na ZOOM aplikaciji. Može se koristiti preko računala, tableta i pametnog telefona.


Obrazac za registraciju

* Molimo ispunite sva polja.