Professional Hypnotherapy Certification course by IACT

Međunarodna edukacija profesionalne hipnoze i hipnoterapije s certifikatom IACT

POSTANITE PROFESIONALNI HIPNOTERAPEUT S CERTIFIKATOM IACT

Saznajte sve o Međunarodnoj edukaciji profesionalne hipnoze i hipnoterapije s certifikatom IACT.

Prisustvujte ONLINE INTERAKTIVNOM besplatnom informativnom predavanju „Međunarodna edukacija profesionalne hipnoze i hipnoterapije s certifikatom IACT” (više informacija ovdje) koje će održati Danijela Lovinčić, certificirani master trener hipnoze i hipnoterapije organizacije IACT u četvrtak, 23. 11. 2023. od 20:30 h do 21:30 h putem ZOOM aplikacije i saznajte sve o tome kako možete postati profesionalni hipnoterapeut.

Tijekom i nakon predavanja zainteresirani će moći postavljati pitanja o svemu što ih zanima vezano za edukaciju profesionalne hipnoze i hipnoterapije i zanimanju profesionalnog hipnoterapeuta.

Za ONLINE INTERAKTIVNO predavanje potrebno je prijaviti se  putem dolje navedenog obrasca. Nakon prijave dobit ćete automatsku e-mail poruku sa zahvalom za prijavu. Dva dana prije predavanja dobit ćete e-mail s poveznicom (linkom) s kojim ćete pristupiti (ulogirati se)  predavanju.

VAŽNO: U slučaju da ne dobijete e-mail s poveznicom (linkom) dva dana prije predavanja svakako provjerite da nije slučajno otišao u junk ili spam e-mail. Ako se e-mail s poveznicom (linkom) ne nalazi niti tamo, onda svakako pošaljite e-mail / poruku da niste dobili mail s poveznicom za ulazak na predavanje na e-mail adresu zdravaglava@zdravaglava.hr ili na broj telefona 095 1996 829. U svom e-mailu / poruci obavezno navedite svoju točnu e-mail adresu i broj telefona.

Prilikom ispunjavanja obrasca za prijavu za predavanje molimo Vas provjerite jeste li točno upisali svoju e-mail adresu jer o tome ovisi hoćete li dobiti e-mail s poveznicom (linkom) za ulazak na online predavanje. Također na prijavi provjerite jeste li ispravno upisali svoj broj telefona.

Korištenje ZOOM aplikacije je vrlo jednostavno i ne zahtijeva kreiranje posebnog korisničkog računa na ZOOM aplikaciji. Može se koristiti preko računala, tableta i pametnog telefona.

Obrazac za registraciju

* Molimo ispunite sva polja.