HIPNOZA – PUT DO VAŠEG CILJA I USPJEHA

 

Odredite svoj cilj i krenite. Vaše prirodno pravo je da ostvarite svoje želje. Neka vaše promjene počnu sada. Možete se početi oslobađati svega što vas pritišće, i to odmah.

 

Hipnoza je učinkovita tehnika za:

• Opraštanje sebi i drugima
• Prihvaćanje sebe, drugih, situacije
• Samoozdravljenje
• Regresiju u prošle događaje u ovom životu
• Regresiju u prošle živote
• Regresiju u život između života

I još…
I još…

Ako na popisu nema vašeg cilja / problema ili želite dodatne informacije, slobodno nazovite radi konzultacija na broj telefona 095 1996 829 ili pošaljite upit na e-mail zdravaglava@zdravaglava.hr

Preporuka je da prvo završite radionicu samohipnoze jer s čestim ulascima u hipnotičko stanje poboljšavate ga i produbljujete, a to je iznimno važno za učinkovitost hipnoterapije regresije u prošle živote. Općenito, hipnoterapije povezane s duhovnim aspektima osobe zahtijevaju duboko hipnotičko stanje.

Još jednom pročitajte opis i klasifikacija dubine transa koji je dao dr. Michael Newton:

1) Beta stanje je stanje potpune budnosti.
2) Alfa stanje uključuje stanja lakog, srednjeg i dubljeg transa.
a) Laka stanja su obično ona kojima se služimo u meditaciji
b) Srednja stanja su obično povezana s otkrivanjem sjećanja i trauma iz djetinjstva. Ova faza korisna je za modifikaciju ponašanja, poput prestanka pušenja, i gubitka / dobivanja težine.
c) Dublje alfa stanje koristi se u prisjećanju prošlih života.
3) Theta stanje je najdublje koje postižemo bez gubitka svijesti i ono nas vodi u područje nadsvjesnog uma koje otkriva našu aktivnost u duhovnom životu između života.
4) Delta stanje je stanje dubokog sna.

Sve te faze spadaju u prirodni proces ulaženja u san i spavanja kroz koji prolazimo svake noći i koji se svakog jutra kreće u suprotnom smjeru, od sna do budnosti.

U hipnotičkom transu klijent je potpuno svjestan i sebe i svoje okoline, sve čuje, može razgovarati te može izaći iz hipnotičkog transa kada god to poželi.U hipnotičkom transu ste potpuno svjesni i sebe i svoje okoline, sve čujete, možete razgovarati te možete izaći iz hipnotičkog transa kada god to poželite. Potpuno ste fizički opušteni. Mentalno ste još svjesniji sebe i okoline nego što ste to u budnom stanju. U hipnotičkom transu su vam sva čula osjetljivija i izoštrenija nego u budnom stanju. U hipnotičkom transu apsolutno sve čujete (još bolje nego u budnom stanju), možete govoriti i pažnja vam je dobrovoljno u potpunosti usmjerena na hipnoterapeutov glas. Vrlo ugodno i opuštajuće stanje.

Hipnoterapije su prilagođene individualnim potrebama svakog pojedinačnog klijenta.

Krajnji rezultat svih regresijskih hipnoterapija je terapeutski jer one pomažu klijentima da shvate sebe na razini duše i time pogoduju njihovim sadašnjim životima jer oslobađaju energetske i svjesne ostatke trauma iz prošlih života.

Regresija u prošle živote je korisna jer nam pomaže shvatiti širi kontekst odnosno zašto se npr. neki događaji u sadašnjem životu stalno ponavljaju, a nema realnog objašnjenja ili zašto nam je netko bez posebnog razloga izrazito drag ili mrzak… Regresija može objasniti neke strahove, sklonosti, ponašanja i time potaknuti proces prihvaćanja i posljedično omogućiti lakše funkcioniranje u sadašnjem životu.

Opraštanje i prihvaćanje su procesi koji su nužni za razvoj svake osobe. Ako u životu imate područja u kojima vam se čini da ste stali i ne krećete se, razmislite da li imate neopraštajuće misli prema sebi ili nekome.
Primjer: Ogorčeni ste nakon prekida emocionalne veze i ne uspijevate realizirati novu stabilnu i emocionalno ispunjujuću vezu. Nećete to niti uspjeti dok ne oprostite bivšem partneru i ne otpustite ga iz svojih misli s ljubavlju. To vam se čini teško? Ne znate kako? Dođite na hipnoterapiju za opraštanje i vidjet ćete kako se okolnosti mijenjaju velikom brzinom u vašu korist. Opraštanje ne radite zbog drugih, opraštanje radite zbog sebe i vi imate najveću korist od toga.
Kada se radi hipnoterapija prihvaćanja?
Primjer: Imate posao koji ne volite i nikako da nađete posao koji vam odgovara. Bez obzira koliko i zbog čega se nezadovoljni sadašnjim poslom prihvatite ga takvim kakav je i neutralizirajte svoje negativne emocije koje privlače jednako loše događaje. Prihvaćanjem oslobađate negativnu energiju i otvarate put za ulazak pozitivne energije i pronalazak posla s kojim ste zadovoljni.

Besmisleno je očekivati da ćete s istim mislima u glavi dobiti drugačije rezultate. Hipnozom i samohipnozom promijenite negativne „programe“ u vašoj glavi i dobit ćete drugačije rezultate, onakve kakve ste željeli.

 

HIPNOZA – PUT DO VAŠEG CILJA I USPJEHA